Pleje og vask af Hair Extensions

Pleje og vask af Hair Extensions

At lære den rigtige måde at pleje hår extensions kan være en effektiv måde at forøge den tid hår extensions kan bruges, samt ved at pleje og korrekt vask af din hair extensions kan man endvidere sikre at din extensions ser godt ud i dit hår.

Hvad bør du overveje, når det kommer til at vaske hår extensions, som er placeret i håret?


Der er to metoder, der bruges til at vaske hår extensions, som du har fået påder er blevet placeret i håret.

Den første metode, der bruges, er til hair extensions, der er blevet knyttet til håret, den anden metode omfatter vaske hår extensions, der fjernes fra håret, ligesom klip i hair extensions.

Klip i hair extensions, der nemt kan fjernes fra frisure kan vaskes i vasken. Ved hjælp af løsninger, der er designet til syntetisk hår extensions eller endda shampoo til brugen af ​​rigtige menneskehår extensions, kan brugeren nemt finde, at de er i stand til at vaske ud af udvidelser og bruge et køligt tørretumbler at afslutte stil - selv ved brug af styling-værktøjer at style de udvidelser, inden de er blevet lagt ind i håret (for real hair extensions).

Syntetisk hår extensions, der er blevet knyttet til den frisure vil ofte kræve, at brugeren til at tage ansvaret for, samtidig vask for at sikre, at hår extensions håndteres uden brug af varme styling hjælpemidler, da det kan ødelægge håret fibre.

Følgende er generelle vaske-og vedligeholdelsesinstruktioner for syntetiske produkter, som brugeren kan skræddersy, der passer til den specifikke stil. Spørg altid din stylist for specifikke vaske-og vedligeholdelsesanvisninger som forskellige vævning eller fletning procedurer, der vil afgøre, ordentlig pleje.

  1. Detangle hair from ends to roots.">Detangle hår fra enderne til rødderne.
  2. Vask i koldt til lunkent vand med en mild shampoo. Vask aldrig syntetiske produkter i varmt vand, da dette kan beskadige fibrene.
  3. Følg med crimper, hvis det ønskes. Skyl grundigt i koldt vand.
  4. Pat tørt med et håndklæde og lad håret lufttørre helt. Må ikke børste eller kam når de er våde.
  5. Styling er et snap siden krøllet og bølget hår vil krølle tilbage på plads når de er fuldstændig tørret.Husk også at style kun, når håret er helt tørt. Du må ikke blæse tør eller anvende varme, da det kan forårsage permanent beskadigelse af syntetiske fibre.

Andre tips

  1. Hold dig væk fra braiding eller vævning hår inden for to uger efter sidste kemiske program som midler og farvestoffer. Håret, som allerede er i en svækket tilstand, måske ikke i stand til at opretholde den oprindelige stress. Området omkring hårgrænsen er særligt følsomme.
  2. For flettet hår, være meget opmærksomme på hovedbunden ved at rense den med troldhassel eller et lignende produkt, der har mildt adstringerende egenskaber. Hår skal være betinget nedenunder for at forhindre skader på dit eget hår.

Hair Extensions Clip On / OFF - Få langt hår nu

Clip On Hair Extensions

Alle Hair Extension Clip on / off hos misslux.dk er lavet af af 100 % ægte Remy hår. Vi har stor fokus på at vores Hair Extensions er i høj kvalitet, samt vores clips til at af- og påsætte din clip on hair extensions med er i god kvalitet. Vores hår extensions bruges af flere frisører og hår stylister. Hår extensions påsættes ved hjæl af nogle clips, og du vil kunne få langt og mere fyldigt hår på få minutter. Vi har egenimport, hvorfor vi altid sikre dig top kvalitet til en fornuftigt pris.