Dårlig hår dag?

Dårlig hår dag?
Klip på hair extensions tilbyde den bedste løsning 

Hair extensions er ikke kun for dem særlige lejligheder, når du er at hylde en fantastisk kjole eller gå på den røde løber som en berømthed. Hvis du er træt af hvad man skal gøre med dit hår og du er næsten at smide en hat eller en paryk over det, så prøv clip on hair extensions

I stedet for at sætte fokus på dit hår, især når du ikke er sikker på, om du vil kunne lide resultatet, så prøv et klip på hår forlængelse. Det er en nem måde at afprøve alle mulige farver, så du kan opdage, hvilke der passer til din hud og naturlige hårfarve. Klip på hair extensions kan også være en del af dit kostume til at klæde sig ud part. 

Klip på hair extensions kan give dit hår, tykke look and feel. Et par tråde kan give dig de pandehår du har været længsel efter. Hvis du bare vil så simpelt langt hår, kan klippet på hår extensions komme til over 65 cm i længden for at give dig, at et sexet hår. 

Hvis du er uheldig nok til at få en rigtig dårlig klipning, vil folk ikke være i stand til at fortælle, når du har sat på klip på hair extensions. En anden ulykke som kemoterapi kan dræbe dit hår, men når dit hår begynder at hoppe tilbage disse hår extensions kan give dig et flot udseende, mens dit naturlige hår vokser. 

Dit nye hår kan styles ligesom dit naturlige hår, og du behøver ikke at frygte, at folk vil se din "falske" hår; de vil ikke være i stand til at kende forskel. 

Disse udvidelser tilføje længde, volumen og hoppe, og du kan sige farvel til dårlige hår dage, hvor man har en samling af klip på hår extensions på din kommode. 

Du kan få hår extensions for kun 349,95 for 40 cm. hår i forskellige farver: blond, blond mix, lysebrun, mørkebrun og 2 farver i sort. 50 cm hår koster 399,95 , samt den meget lange hair extensions på 65 cm til 599,95 kr.