Klister Bher - Brugsanvisning

Det er vigtigt at følge disse instruktioner nøje før og efter du bruger din silicone BH. 

  1. Rens din barm omhyggeligt før du sætter skålene på. Vær sikker på ikke at bruge nogen former for creme, parfume, pudder eller andre hud produkter før brug, da dette vil gøre den selvklæbende BH mindre effektiv. Brug eventuelt en skintonic med alkohol, der fjerner fedt fra huden. 
  2. Placer én skål af gangen mens du står foran et spejl. Vip skålen ud, mens du holder fast i hjørnerne med begge hænder. Placer skålen i den vinkel på brystet du ønsker, og gnid blidt skålens hjørner med dine fingerspidser. Gentag samme procedure med den anden skål, og vær sikker på at begge skåle sidder i samme højde. 
  3. Forbind frontlukningen, og pres med begge håndflader på skålene i få sekunder for at sikre holdbarheden. 
  4. Du er nu klar til at nyde den totale frihed og komfort med din silicone BH. Så simpelt er det. 
  5. Hvis du ønsker et større look, er løsningen at placere skålene i en højere position på brysterne. 
  6. For at skabe større og dybere kavalergang, placerer du skålene længere væk fra hinanden. På den måde øges kavalergangen, når frontlukningen fæstes sikkert. 
  7. For at fjerne silicone BH'en, åbner du forsigtigt frontlukningen og trækker blidt skålen af ved at begynde fra oven og fortsætte nedad. Hvis der sidder lidt selvklæbende materiale på huden efter du har taget skålene af, fjerner du det ganske enkelt med skintonic. 
  8. Husk altid at vaske silicone BH'en efter brug. Rens den med en mild sæbe og vand og lad den lufttørre. Det tillader det selvklæbende at regenerere.