Bh størrelse guide

At vælge den rigtige bh-størrelse kan være en udfordring, men det er vigtigt at finde en bh, der passer godt og giver ordentlig støtte.

Her er nogle trin, du kan følge for at vælge den rigtige bh-størrelse:

  1. Mål din båndstørrelse: Brug et målebånd til at måle omkredsen lige under dine bryster. Hold målebåndet lidt stramt. Det tal, du får, er din bh størrelse. Rund resultatet til nærmeste hele tal. Dette vil give dig din båndstørrelse (f.eks. 80, 85 osv.).

  2. Mål din skålstørrelse: Brug igen et målebånd, og mål omkredsen af din overkrop på det bredeste punkt af dine bryster. Sørg for, at målebåndet er vandret og ikke stramt. Rund resultatet til nærmeste hele tal. Træk herefter din båndstørrelse fra dette mål. Hvis der er en forskel på 12-14 cm, har du en skålstørrelse A. 14-16 cm svarer til en skålstørrelse B, 16-18 cm svarer til en skålstørrelse C, og så videre.

  3. Kombinér båndstørrelse og skålstørrelse: Når du har målt både din båndstørrelse og skålstørrelse, kan du kombinere tallene for at få din bh-størrelse. For eksempel, hvis din båndstørrelse er 80 cm og din skålstørrelse er B, vil din bh-størrelse være 80B.

Det er vigtigt at bemærke, at dette er en generel vejledning, og bh-størrelser kan variere mellem forskellige producenter og bh-modeller. Det er altid en god idé at prøve flere forskellige størrelser og mærker for at finde den, der passer bedst til dig.