Hvilke hair extensions skal jeg vælge?

Hvad er den bedste hår extensions metode til mig?

 Svaret på dette spørgsmål afhænger af flere faktorer.
  • Det afhænger af dit hår
  • Din hovedbund
  • Din livsstil
  • Det resultat, du ønsker
  • Samt dit budget

-           

Der findes forskellige metoder og teknikker, til at fastgøre hair extensions til dit eget hår, samt hvilken for hår du vil bruge. Nogle metoder adskiller sig kun fra de materialer, der anvendes.

Det er vigtigt at du gør dit hjemmearbejde før du køber dine hår extensions. En ting er sikker, at alle Metoderne  kan skade dit eget hår, hvis det ikke bliver gjort ordentligt. Når man fastgøre sine extensions eller fjerner dem, kan der være en risiko for, at dette skader dit hår. Bruger du en erfaren certificeret hair extensionist vil du mindske risikoen for skade til et minimum.

Det er meget populært at bruge ​hår extensions og det er en af årsagerne til at mange stylister og virksomheder har udviklet deres egne metoder og brands. En af disse virksomheder er os Misslux.dk som har egen import fra østen, for at give kunderne bedre hår til billigere penge. Med alle de forskellige metoder, der er tilgængelige på markedet lige nu, er det meget vigtigt, at man ved hvad forskellene er. Det som fungerer godt for en anden er ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig!. Det er derfor vigtigt, at undersøge de tilgængelige metoder, enten ved ringe til os, eller chat eller spørge em stylist / fysisk forretning. .

Forskelle og ligheder vil blive beskrevet nedenfor:

Hvor længe kan hair extensions holde?

Nogle hair extensions metoder holder længere end andre, men ifølge de hair extensions stylister vi arbejder sammen med siger, de et sted mellem 2-8 måneder.

-           I de extensions hvor de er sat sammen med dit naturlige hår, vil håret blive mere og mere løst idet, dit eget går vokser ca. 0,5 cm pr. mdr.

-          Afhængig af hvor hurtigt dit hår vokser, og hvor god du er til at passe på dine hair extensions

-          Hvor ofte de fjernes eller efterspændes , når de bliver for løs

Med nogle hår extensions er det muligt at genbruge håret, som kan spare dig nogle penge, det afhænger af hår kvalitet, og hvor godt du passer på håret. v